Crocorun

Een blikvanger op elk evenement

Met de 8 meter lange stormbaan in krokodil thema bezorg je jouw klanten een spannende dag. Zij moeten op speelse wijze de overkant zien te bereiken op deze opblaasbare hindernisbaan. Rennen, springen, klimmen en kruipen.. wie komt er als eerste aan de andere kant? De leuke 3D-objecten, zowel binnen in de stormbaan als aan de buitenkant, passen perfect bij het piraat thema. Zo wordt die sportdag of dat zeskamp één groot feest!

Compleet geleverd, makkelijk op te zetten

Je zet de stormbaan met krokodil thema heel snel en simpel binnen 10 minuten op. Deze inflatable is eenvoudig te transporteren door het compact opgerolde formaat.

€ 100,- voor 1 dag. Vervolgdagen slechts € 50,-.

Mini Haai

Leuk en veilig spelen in de Mini Bouncers!

Bezorg kinderen de dag van hun leven met deze Mini Haai. Dit compacte kussen past in vrijwel iedere achtertuin of oprit. Ideaal, want zo is dit springkussen al snel overal te plaatsen. De wanden en handig geplaatste netten zorgen voor extra veiligheid en ruimt voor toezicht. Op het springvlak zijn obstakels geplaatst en er is een coole glijbaan in het midden. Met de Mini Haai is elk kinderfeestje een succes!

Eenvoudig op te zetten

Zet de Mini Haai gemakkelijk binnen 10 minuten op. Bijvoorbeeld tijdens een kinderfeestje of buurtfeest. Het mini springkussen is gemakkelijk te transporteren dankzij het compacte formaat. De inflatable wordt geleverd inclusief blower, verankeringsmateriaal en een handleiding. Hiermee ga jij voor een mooie beleving zorgen.

Praktische informatie

Tijd voor opzetten ca. 10 minuten
Pakket formaat 1 x 0,8 x 0,8 meter
Max. totaal 4 personen

€ 50,- voor 1 dag. Vervolgdagen slechts € 25,-.

tech: dodo.nl | design: studioviv.nl